jump to navigation

Kim Jong-il et moteikon 08.04.10

Posted by diktatornytt in Jong-il.
Tags: ,
trackback

Viser vei i motejungelen.

Den elegante og praktiske kombinasjonen av treningsdrakt og uniform som Nord-Koreas leder Kim Jong-il ikler seg har mange beundrere. Og ikke bare i Nord-Korea. Den 68 år gamle statslederen er i ferd med å bli et internasjonalt moteikon, skal vi tro nordkoreanske myndigheter. På Nord-Koreas offisielle hjemmesider blir draktene til den stilsikre diktatoren beskrevet som en global motesensasjon.

Nettstedet siterer partiavisen Rodung Sinmun, som skriver at Kims klesvalg blir lagt merke til i utlandet. «Årsaken er at bildet av den store generalen, som alltid ikler seg en enkel dress når han jobber, etterlater et sterkt inntrykk i folks bevissthet», skriver avisen.

«Kim Jong-ils mote, som nå sprer seg over hele verden, er uten sidestykke i verdenshistorien», sier en anonym fransk moteekspert til partiavisen.

Reklamer

Kommentarer»

1. Dik. chic: Diktatornytts guide til den motebevisste diktator « Diktatornytt - 17.07.11

[…] blanding av treningsdrakt og uniform. I fjor skrev den nordkoreanske partiavisen Rodung Sinmun at Jong-il var i ferd med å bli et internasjonalt motefenomen. «Kim Jong-ils mote, som nå sprer seg over hele verden, er uten sidestykke i verdenshistorien», […]

2. Kim Han-sol på nettet « Diktatornytt - 04.10.11

[…] Nord-Koreanske medier har fått tak i flere bilder fra Han-sols Facebook-side. Tenåringen er som sin farfar svært […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: