jump to navigation

Idi Amins sønn tiltalt for vold 12.04.10

Posted by diktatornytt in Uncategorized.
trackback

Nummer 43: Faisal Wangita

Som far, så sønn. Faisal Wangita, sønn av den brutale ugandiske diktatoren Idi Amin, er tiltalt i Storbritannia for å ha banket opp en annen mann. 28 år gamle Wangita skulle deporteres fra Storbritannia da han gikk til angrep sammen med syv andre personer. Offeret var også utvist fra landet, men får nå bli værende for å vitne i rettsaken.

Wangita er født i Saudi-Arabia og er Amins 43. barn. Moren er Sarah Kyolaba, bedre kjent som Suicide Sarah, fordi hun var danser for den ugandiske hærens Revolutionary Suicide Mechanised Regiment Band.

Wangita er ikke den eneste diktatoretterkommeren som har trøbbel med politiet for tiden. Barnebarnet til general Francisco Franco, diktator i Spania fra 1936 frem til sin død i 1975, ble nylig arrestert fordi han angivelig skjøt mot en bilist. 45 år gamle Jaime Martinez-Bordiu skal ha trukket en revolver og avfyrt minst fire skudd mot offeret.

Det er i så fall ikke første gang Martinez-Bordiu viser voldelige tendenser. Han har tidligere sonet en fengselsstraff for å ha angrepet en ekskjæreste. Som Times Online så presist beskriver barnebarnet: Han er Franco-familiens sorte får.

Reklamer

Kommentarer»

1. Eduardo Garcia-Drageseth - 20.04.10

Burn..


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: