jump to navigation

Mugabes ark 15.05.10

Posted by diktatornytt in Jong-il, Mugabe.
Tags: , ,
trackback

Ikke gammel nok til å fly.

Zimbabwes president Robert Mugabe har planer om å sende en rekke afrikanske dyr til sin diktatorkamerat Kim Jong-il i Nord-Korea. Babyelefanter, giraffer, neshorn og sebraer blir fanget i hemmelighet i en av Zimbabwes nasjonalparker, ifølge en zimbabwisk viltkonservator. Dyrene skal sendes i par med fly til Nord-Korea.

Elefanteksperter frykter at to 18 måneder gamle babyelefanter som er fanget ikke vil overleve reisen til Asia. Ekspertene er også redd for at dyrene ikke vil overleve miljøet i Nord-Korea. To neshorn som Mugabe ga Nord-Korea på 1980-tallet døde kort tid etter at de kom frem.

Mugabe og Jong-il har lenge vært duksene i diktatorklassen og vennskapet mellom Zimbabwe og Nord-Korea går langt tilbake. Nordkoreanske offiserer trente zimbabwiske spesialtsyrker tidlig på 1980-tallet. Nylig ble det kjent at Nord-Koreas fotballag skal gjeste Zimbabwe i forkant av verdensmesterskapet i Sør-Afrika.

Reklamer

Kommentarer»

1. Diktator ga diktator sjelden hest i gave | Diktatornytt - 15.05.14

[…] vekk fotografert sammen dyr av forskjellige slag. Og Nord-Koreas avdøde leder Kim Jong-il fikk en hel flylast med afrikanske dyr av diktatorkollega Robert […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: