jump to navigation

Mickey Rourke i Gaddafi-film 19.09.10

Posted by diktatornytt in Gaddafi, Uncategorized.
trackback

Saadi Gaddafi på filmvestivalen i Venetia.

Av Libyas president Muammar Gaddafis syv sønner, er det nok Hannibal Gaddafi som har mest til felles med Hollywood-bråkmakeren Mickey Rourke.

I 2001 angrep Hannibal tre italienske politimenn med et brannslokningsapparat. Han ble arrestert i Paris i 2004, etter at han kjørte Porschen sin feil vei, på rødt lys og i beruset tilstand ned Champs-Élysées. I 2005 ble han dømt til fire måneders betinget fengsel i Frankrike, for vold mot modellkjæresten sin.

I 2008 ble Hannibal og kona arrestert i Sveits, siktet for å ha banket opp to ansatte på hotellet de bodde på. Arrestasjonen førte til at Libya startet en boikott mot sveitsiske varer.

Kanskje er det Hannibal som har inspirert broren Saadi Gaddafi til å finansiere en film med Mickey Rourke i hovedrollen. Filmentusiasten Saadi, som skal være pappa Muammars favoritt, har investert 100 millioner dollar i Hollywood.

Hans nyeste prosjekt er filmen «The Ice Man: Confessions of a Mafia Contract Killer», som handler om leiemorderen Richard Kuklinski. Kuklinski skrøt av at han drepte noen av sine 250 ofre ved å sperre dem inne sammen med sultne rotter. Rourke skal allerede ha takket ja til hovedrollen.

Saadis forrige film «The Experiment», med Forest Whitaker og Adrian Brody i hovedrollene, hadde premiere i Sør-Korea forrige måned, og har siden blitt gitt ut på DVD i resten av verden.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: