jump to navigation

Kim Jong Un er et geni 24.10.10

Posted by diktatornytt in Jong-il, Kim Jong-un.
Tags: , , ,
trackback

Den unge Kim.

Nyheten kommer kanskje ikke som noen overraskelse på Diktatornytts lesere, men Kim Jong Un, sønn av Nord-Koreas kjære leder Kim Jong Il og utpekt av faren som landets neste leder, er et geni.

Ifølge den amerikanske radiostasjonen Radio Free Asia, måtte alle nordkoreanere se et tv-program som hyllet diktatorsønnen på 65-årsdagen for det nordkoreanske arbeiderpartiet 10. oktober. I programmet ble det hevdet at Jong Un har inngående kjennskap til politikk, økonomi, kultur, historie og militære affærer.

Arveprinsen skal ifølge programmet snakke flytende engelsk, tysk, fransk og italiensk, og er i gang med å lære seg kinesisk, japansk og russisk.

Hittil har diktatorsønnen holdt en lav profil, og nordkoreanere flest vet lite om han. Nå gjør nordkoreanske myndigheter sitt beste for at Jong Uns fantastiske egenskaper skal bli bedre kjent. En brosjyre som er blitt delt ut til bønder i Hamgyong-provinsen beskriver hvordan han fant opp en ny type gjødsel, mens han var på besøk på et jordbrukskollektiv sammen med faren i 2008.

Det verserer også historier om at Jong Un avdekket forbrytelser mens han reiste inkognito rundt i landet, og at han er en fantastisk skytter, som alltid treffer det han sikter på.

Kommentarer»

1. Jon Arne Foss - 24.10.10

Det er trist at Nord Koreas befolkning ut settes for slik avgudsdyrkelse, det er paraleller med Kina her, under første møte mellom Nixon og(1972) Mao. Så «kunne «Mao egentlig mer engelsk enn hva amerikanerene visste.Håper gutten åpner for internere for Nord Koreanerene

2. Kim gir ubåtleksjoner | Diktatornytt - 16.06.14

[…] Det finne ingen grenser for evnene til Nord-Koreas kjære leder Kim Jong-un. Hans inngående kjennskap til politikk, økonomi, kultur, historie og militære affærer er godt kjent. […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: