jump to navigation

Museveni gjør hip-hop-karriere 10.11.10

Posted by diktatornytt in Museveni.
Tags: , , ,
trackback

Ugandas president Yoweri Museveni gjør sitt beste for å sikre seg de yngre velgernes stemmer i det kommende ugandiske presidentvalget. Den 66 år gamle diktatoren har gitt ut en rap, som for tiden er en av de mest spilte låtene på landets nattklubber og radiostasjoner.

Sangen, som heter «You Want Another Rap», er også blitt en populær ringetone. Den er gitt ut på CD i flere versjoner, og en versjon med et cover der Museveni er photoshoppet inn i et bildet av rapperen 50 Cent, er blant de mest populære.

Rappen er basert på en innspilling av en tale presidenten holdt tidligere i høst. Han spurte publikum «you want another rap?» flere ganger under talen, før han begynte å rime for forsamlingen. En musikkprodusent tok opp talen og la på rytmer. Teksten skal være basert på dikt presidenten resiterte da han var ung.

Presidentvalget holdes i januar, men det er lite trolig at den sittende presidenten vil gi motkandidatene noen sjanse. Museveni kom til makten i 1986, etter en langvarig geriljakrig mot diktatoren Milton Obote.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: