jump to navigation

Nazarbajev kurert for alle sykdommer 20.11.10

Posted by diktatornytt in Nazarbajev.
Tags: ,
trackback

Kasakhstans president Nursultan Nazarbajev ble i barndommen immun mot alle sykdommer. Dette kommer frem i en ny biografi om Nazarbajev, skrevet av diktatorens barndomsvenn Saduaqas Yesimbai.

I boken forteller Yesimbai en historie om den unge Nursultan, som syk med meslinger blir tatt med til legen av foreldrene sine. Legen sier at det er for sent å redde livet til gutten, og råder foreldrene til å begrave ham nær familiens gård. Nursultan blir lagt i en åpen oksekjerre og sendes mot gravplassen i månelyset.

«Nursultan sa ‘Jeg lurer på om månen er høyere enn Gud. Legen er ikke Gud. Månen smiler og legen sier jeg vil dø. Hvordan kan jeg dø?’ Og i det øyeblikket fikk han makt og styrke, og sa ‘Nå er jeg kurert for meslinger og alle andre sykdommer’», skriver Yesimbai.

Boken, som heter «Min gyldne krybbe», er gitt ut på initiativ fra Nazarbajevs eget politiske parti Nur-Otan (Skinnende fedreland).

Reklamer

Kommentarer»

1. Kong Mswati fikk åpenbaring | Diktatornytt - 08.09.13

[…] Zimbabwes president, mens Kasakhstans president Nursultan Nazarbajev fikk guddommelig styrke og ble kurert for alle sykdommer da han var barn. Det er nesten litt overraskende at Gud hittil ikke har omfavnet kong Mswati III av […]

2. Obama er redd for Mugabe | Diktatornytt - 08.09.14

[…] er litt skuffet over at Mugabe ikke påberoper seg magiske egenskaper, som så mange andre diktatorer, men vi trøster oss med at han sikkert har noen overnaturlige evner, ettersom han tross alt er […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: