jump to navigation

Gaddafi er en stor psykolog 13.04.11

Posted by diktatornytt in Uncategorized.
trackback

Den libyske diktatoren er raus mot sine ansatte og en utmerket menneskekjenner.

Oberst Moammar Gaddafi sammen med Oksana Balinskaya.

Det er oberst Moammar Gaddafis gamle ukrainske sykepleier Oksana Balinskaya som avslører dette i et intervju med magasinet Newsweek. 24-åringen forteller at diktatoren bare brukte unge, kvinnelige ukrainske sykepleiere, og at de ga han kallenevnet Papik, som betyr «lille far» på russisk. «Han likte å omgi seg med vakre ting», forteller hun.

Balinskaya benekter at Gaddafis sykepleiere fungerte som diktatorens harem, slik det er blitt fremstilt i pressen. «Ingen av oss sykepleiere var noensinne elskerinnen hans. De eneste gangene jeg tok på ham, var da jeg målte blodtrykket hans. Sannheten er at Papik var mye mer diskré enn sin venn, kvinnebedåreren Silvio Berlusconi», sier 24-åringen.

Den ukrainske sykepleieren sier at hun ble valgt ut etter at obersten tok henne i hånden og så henne i øynene. «Senere fikk jeg vite at han gjorde seg opp en mening om folk etter det første håndtrykket. Han er en stor psykolog», forteller hun til Newsweek.

Balinskaya reiste sammen med Gaddafi til Italia, Portugal, USA og Venezuela. Når diktatoren reiste i fattige afrikanske land, kastet han penger og godterier ut av bilen sin til barn som løp etter. Men han ville ikke at barna skulle komme for nær, i frykt for å bli smittet av sykdommer.

Balinskaya bekrefter at Gaddafi er en jålebukk, som av og til skiftet klær flere ganger om dagen. «Han minnet meg om en rockestjerne fra 1980-tallet», sier hun.

Sykepleieren forteller at hun bodde bra i en toroms leilighet og hadde egen sjåfør til disposisjon, men at leiligheten ble avlyttet. Hvert år ga den libyske diktatoren alle sine ansatte et gullur med sitt eget bilde på. Å vise frem klokken i Libya åpnet alle dører og løste alle problemer.

Reklamer

Kommentarer»

1. A-L Jørgensen - 14.04.11

bytte klær? har aldri i de senere årene sett ham i annet enn de tjafsete uhåndterlige ørkenfillene.med så mange sykepleiersker burde de i det minste sørget for at han ble bada.
håper ikke noen av disse pleierskene har havna i vårt helsevesen.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: