jump to navigation

Diktator langer ut mot prinsebryllup 02.05.11

Posted by diktatornytt in Uncategorized.
trackback

Det er god diktatortradisjon å arrangere overdådig fester når familiemedlemmer har bursdag, skal gifte seg eller feire andre merkedager. Tadsjikistans president Emomali Rahmon skiller seg ut i så måte. På bryllupsdagen til prins William og Kate Middleton 29. april uttalte han seg svært kritisk til arrangementets gigantiske proporsjoner.

Hvis noe slikt som dette hendte i Sovjetunionene, ville «alle umiddelbart si at det var et totalitert regime», skal  han ha sagt ifølge Radio Free Europe.

Den tadsjikiske diktatoren er åpenbart ingen fan av ekstravagante bryllup. Han har innført lover som forbyr mer enn 150 gjester, bryllupsfesten kan ikke vare i merenn tre timer og bryllupskortesjen kan ikke bestå av flere enn fire biler.

Rahmon er heller ikke spesielt imponert over pressedekningen av det kongelige bryllupet i London. «Noen journalister merker ikke klimaendringene, naturkatastrofen i Japan, tørke, de stigende prisene på olje og mat, og plasserer i stedet rapporter fra bryllpuene til prinser og prinsesser på forsidene,» uttalte presidenten.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: