jump to navigation

Europa stjeler regn fra Iran 22.05.11

Posted by diktatornytt in Uncategorized.
trackback

Irans president Mahmoud Ahmadinejad mener vestlige land forsøker å stoppe regn fra å nå Iran for å lage tørke i landet. Anklagene kom frem i en tale under åpningen av en dam i den iranske byen Arak

«Vestlige land har lagt planer om å forårsake tørke i enkelte deler av verden, inkludert Iran», sa den iranske presidenten. «Ifølge klimarapporter, som er blitt verifisert, bruker europeere spesielt utstyr for å tvinge skyene til å dumpe vannet over kontinentet», fortsatte han.

Pussig nok startet det å regne umiddelbart etter at Ahmadinejad kom med medbeskyldningene.

Den siste tiden har det stormet rundt den iranske presidenten, som er midt opp i en bitter feide Irans øverste leder, ayatollah Ali Khamenei. Krangelen har gått så langt at Ahmadinejads religiøse mentor, ayatollah Mohammad-Taqi Mesbah-Yazdi, tror presidenten må være forhekset.

«Jeg har fortalt noen mine nærmeste venner at jeg er mer enn 90 prosent sikker på at han er forhekset. Dette er overhodet ikke naturlig. Ingen ved sine fulle fem vil gjøre slike ting om ikke hans frie vilje er fjernet», har Mesbah-Yazdi uttalt.

Reklamer

Kommentarer»

1. Irans fiender ødelegger regnskyer « Diktatornytt - 12.09.12

[…] Det er ikke første gang utlendinger forøker å hindre regnet i å nå Iran. I fjor avslørte også den iranske presidenten Vestens ondskapsfulle planer om å skape tørke i landet. […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: