jump to navigation

Kim Jong-ils barnebarn sendes på fredsskole i Bosnia 03.10.11

Posted by diktatornytt in Jong-il.
Tags: , ,
trackback

Barnebarnet til Nord-Koreas kjære leder Kim Jong-il er innrullert på United World College i Bosnia-Hercegovina. Skolen ligger i den bosniske byen Mostar. 16 år gamle Kim Han-sol er eldste sønnen til Kim Jong-nam og står oppført på skolens nettside på listen over avgangselever i 2013. Ifølge den bosniske avisen Dnevni Avaz har Han-sol søkt om studentvisum ved Bosnia-Hercegovinas ambassade i Beijing.

United World Colleges (UWC) ble opprettet av den tyske filantropen Kurt Hahn under den kalde krigen for å gi unge mennesker fra forskjellige kulturer muligheten til å gå på skole sammen for å løre av hverandre. UWC har skoler i 13 land, blant annet Singapore, Swaziland, USA og Norge. Ifølge organisasjonens hjemmeside skal skolene «levere en utfordrende og transformerende undervisningsopplevelse til et variert utvalg av studenter, for å inspirere dem til å skape en fredlig og bærekraftig fremtid».

Diktatornytt tolker dette som nok et bevis på at Kim Jong-il ikke ønsker annet enn at Nord-Korea skal leve i fredlig sameksistens med resten av verdens nasjoner.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: