jump to navigation

Diktator vil ha fredspris – med hjelp fra Tony Blair 04.11.11

Posted by diktatornytt in Nazarbajev.
trackback

Tony og Nursultan finner tonen.

Nursultan Nazarbajev, president i Kasakhstan, drømmer som mange andre statsledere om å få Nobels fredspris. For å gjøre drømmen til virkelighet, har han rekruttert tidligere statsminister i Storbritannia Tony Blair som offisiell rådgiver. I tillegg skal Blairs tidligere kommunikasjonssjef Alastair Campbell og tildligere stabssjef Jonathan Powell jobbe for den 71 år gamle diktatoren.

Blair og Campbell besøkte Kasakhstan i mars, like før presidentvalget i Kasakhstan. Nasarbajev ble gjenvalgt med 95 prosent av stemmene. Blair skal også ha opprettet et kontor i hovedstaden Astana.

Kilder med tilknytning til Nazarbajev forteller den britiske avisen The Telegraph at den populære presidenten håper Blair vil hjelpe han å bli nominert til Nobels fredspris neste år, for å markere at han har sittet 20 år ved makten.

Diktatornytt ønsker Nazarbajev lykke til.

Reklamer

Kommentarer»

1. Diktator nominert til Nobels fredspris « Diktatornytt - 02.09.12

[…] For de fleste statsledere er Nobels fredspris den gjeveste utmerkelsen man kan få. Kasakhstans president Nursultan Nazarbajev er ikke noe unntak. For å hjelpe seg med oppgaven har han engasjert den tidligere britiske statsministeren Tony Blair. […]

2. Assad: – Jeg burde fått fredsprisen | Diktatornytt - 16.10.13

[…] Kasakhstans president Nursultan Nazarbayev har lenge ønsket seg fredsprisen, og har til og med engasjert Storbritannias tidligere statsminister Tony Blair til å hjelpe seg med oppgaven, men ble skuffet av Nobelkomiteen i år igjen. Ei heller nådde Russlands president Vladimir Putin […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: