jump to navigation

Diktatordatter kjøper hus til 270 millioner 07.12.11

Posted by diktatornytt in Karimov.
Tags: , ,
trackback

Lola Karimova, datter av Usbekistans president Islam Karimov, har kjøpt et hus i Sveits av den britiske eiendomsspekulanten Andrew Rosenfeld. Karimova betalte 270 millioner kroner for tolvromsboligen i Geneve, noe som gir Rosenfeld en gevinst på 190 millioner kroner. Han kjøpte luksuseiendommen for 80 millioner for fire år siden.

Rosenfeld er den største økonomiske bidragsyteren til det britiske partiet Labour og en viktig rådgiver for partileder Ed Milliband.

Eiendommen ligger i den snobbete bydelen Vandoeuvres, kjent som Geneves beverly Hills. Karimova, som er Usbekistans ambassadør til UNESCO, er kjent for å nyte rikdommen som følger med å være medlem av en diktatorfamilie. Hun er også en gladjente som liker å feste. Ifølge et amerikansk ambassadebrev offentliggjort av Wikileaks danser hun på nattklubbene i Tashkent til tidlig om morgenen.

Karimova er sannsynligvis også den eneste personen som har en rettslig kjennelse på at hun er diktatordatter. Tidligere i år saksøkte hun den franske nettavisen Rue89 etter at de hadde skrevet at hun var datter av en diktator. Karimova tapte i retten, som beskrev artikkelen i Rue89 som rettferdig og sann.

Reklamer

Kommentarer»

1. Diktatordatter kjøper luksusbolig | Diktatornytt - 04.07.13

[…] diktatordatter kan naturligvis ikke nøye seg med kun én skarve bolig. I 2011 kjøpte Lola en tolvromsbolig i den sveitsiske byen Geneve for 270 millioner […]

2. Diktatordøtre i catfight | Diktatornytt - 27.09.13

[…] 2011 kjøpte Lola og mannen Timur Tillyaev en villa i Genève til 270 millioner kroner. Tidligere i år kjøpte hun angivelig et palass i Beverly Hills til 58 millioner dollar. Likevel […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: