jump to navigation

Kong Mswati puler okser 06.01.12

Posted by diktatornytt in Kong Mswati.
trackback

Diktatoren i Swaziland deltar i dyresexritualer.

Kong Mswati III under Incwala-festivalen.

Hvert år arrangeres Incwala-festivalen i Swaziland. Festivalen, som kan oversettes med «kongeseremonien», har lange tradisjoner. Den starter i begynnelsen av desember og fortsetter ut i januar. Seremonien markerer kongens tilbakekomst til det offentlige liv etter en periode med spirituell kontemplasjon, og bidrar til å befeste kongens makt.

Festivalen har alltid vært omgitt av mystikk og hemmelighetskremmerier. Nå har et øyevitne beskrevet det han har sett da han deltok i seremonien. Sithembiso Simelane skriver i sin skildring at han i ti år var medlem av kongens Inyatsi-regiment. Han forteller blant annet at kongen blir slikket av en magisk slange og har sex med okser.

«Nå som kongen har gått i skjul, vil han oppholde seg i Mantjolo, der det er en åndeslange, kjent som LaMlambo og hører til Mnisi-klanen. Der vil slangen slikke han over hele kroppen i flere dager. Man tror at mens slangen slikker han, blir han renset for alle problemene han har møtt i løpet av året, slik at han blir en ny og sterk person til neste år», skriver Simelane på Facebook.

Simelane beskriver videre hvordan unge menn legger en okse i bakken og slår den halvt i hjel. Deretter blir oksen ført inn til kong Mswati.

«Oksen blir deretter ført inn i Inhlambelo, hvor Mswati venter naken. De ungene mennene holder oksen nede, mens kongen stikker sin erigerte kongelige penis inn i oksens anus. Han har sex med den til like før han ejakulerer,» ifølge Simelane

Kongen ejakulerer deretter inn i et horn. Sæden blir bevart og brukt i maten ved andre tradisjonelle høytider. Simelane forteller at en gang kom oksen til besvissthet midt under sexakten.

«Den våknet fra koma og helvete brøt løs. Den kastet han til siden og han skrek for livet til vi klarte å overmanne oksen og kutte over strupen på den.»

Neste morgen blir en ny okse fanget. Denne oksen blir ikke slått bevisstløs, men holdt stille, slik at kongen kan få seg en ny omgang bestialsk sodomi. Oksen blir spart til året etter, for å bli brukt i den første runden med dyresex. Deretter rengjør kongen seg med et magisk preparat kalt muti og har offentlig sex med to av sine koner.

«Han flytter seg så til Indlunkhulu, der to av konene hans, LaMatsebula og LaMotsa, venter nakne, og han har sex med begge to en kort stund, men ejakulerer i hornet sitt,» skriver den tidligere Incwala-deltageren.

Diktatornytt kan ikke verifisere øyevitneskildringen, men den er også blitt gjengitt i SADC‘s nyhetsbrev The Southern Africa Report.

Reklamer

Kommentarer»

1. OleP - 06.01.12

Minn meg på å ta med egen matpakke neste gang jeg skal til Swaziland.

2. 90 år gammel eksdiktator tatt i utroskap | Diktatornytt - 19.02.14

[…] Det finnes mange eksempler på at diktatorer er mer virile enn andre mennesker. Italias sterke mann Benito Mussolin hadde sex med nye kvinner hver dag. Kong Mswati III av Swaziland har 13 koner, men tar seg likevel tid til å tilfredsstille et par okser en gang i året. […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: