jump to navigation

Gråtende bjørner sørger over Kim Jong-il 10.01.12

Posted by diktatornytt in Uncategorized.
trackback

Dyr og mennesker verden over sørger over Kim Jong-ils bortgang.

Flere hundre millioner mennesker verden over og en bjørnefamilie i Nord-Korea sørger over Kim Jong-ils død.

Diktatornyttredaksjonen ble så deprimert av bortgangen til Nord-Koreas kjære leder at vi ikke har klart å skrive en velfortjent nekrolog. Heldigvis har resten av verdens medier viet stor plass til å dekke denne tragiske hendelsen.

Som Nord-Koreas offisielle nyhetsbyrå KCNA skriver: «Minst 10 000 medier i mer enn 150 land rapporterte om sorgen etter Kim Jong-ils bortgang og skrev rapporter om hendelse hver dag, og overgikk tidligere dekning om sorgen etter noen annen statsleders død.»

Nå som det verste sjokket over Kim Jong-ils død har gitt seg, slutter vi oss til de millioner av sørgende KCNA rapporterer om verden over, som KCNA rapporterer om. Det er ikke bare mennesker som sørger. Også dyrene viser sterke følelser etter den gudommelige lederens bortgang.

Nord-Koreas nyhetsbyrå KCNA meldte lørdag at en bjørnefamilie ble observert gråtende etter Jong-ils død. Det var arbeidere fra Taehung ungdomshelt-gruven som så bjørnene 23. desember, da de var på vei hjem fra et av sørgestedene for den avdøde diktatoren.

«Bjørnene, som antas å være en binne med unger, befant seg på veien og gråt smertelig. Bjørner pleier å gå i dvale i en hule eller under en fallen trestamme om vinteren. Derfor var det uvanelig å se dem på veien på dagtid. I tillegg var dette veien Kim Jong-il hadde tatt under en reise blant folket. Vitnene sa det var som om dyrene gråt over hans død», skriver KCNA.

Fuglene er heller ikke uberørt. En flokk picaer (en kråkefugl) ble observert flygende rundt en statue av Jong-ils far og forgjenger Kim Il Sung.

«Rundt klokken 17.30 19. desember dukket hundrevis av picaer opp fra intet og svevet over en statue av president Kim Il Sung på Changdok-skolen i Mangyongdae-distriktet, smatrende, som om de fortalte han de dårlige nyhetene», skriver KCNA.

Reklamer

Kommentarer»

1. Enhjørninghi funnet i Nord-Korea « Diktatornytt - 03.12.12

[…] er anerledes enn i resten av verden. Da den kjære leder Kim Jong-il døde i desember i fjor, sørget skjærene og bjørnene gråt. Også menneskene i Nord-Korea skiller seg fra oss andre. Koreanerne er rene, uskyldige, naive og […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: