jump to navigation

Diktatorsønn ville ha cruiseskip med haier 16.03.12

Posted by diktatornytt in Gaddafi.
Tags: , , ,
trackback

Hannibal fikk ikke haier.

De fleste arabiske diktatorsønner har en luksusyacht eller fem, men når man skal feste med 3500 av sine nærmeste venner, blir en enkel fritidsyacht i minste laget.

Løsningen kan være å leie et cruiseskip, men Hannibal Gaddafi, sønn av den avdøde libyske diktatoren Muammar Gaddafi, trengte båtene på så kort varsel at det aldri var noen ledige å finne. Derfor bestilte han like gjerne sitt eget cruiseskip.

Det skulle ikke mangle på luksus og diktatorbling om bord, men Hannibal hadde planlagt noe ekstra å underholde gjestene med. Midtpunktet i båten skulle være en tank med plass til to sandtigerhaier, to hvithaier og to svartfinnede revhaier. Tanken skulle være omgitt av marmorsøyler, gullinnrammede speil og statuer. For å sørge for velferden til diktatorsønnens kjæledyr, var det planlagt å ansette fire biologer på heltid.

Cruiseskipet, med plass til 3500 gjester, hadde fått navnet Phoenicia, men ble ikke ferdig før Gaddafi ble drept og Hannibal måtte rømme landet i fjor sommer. Når er skipet kjøpt opp av cruiseoperatøren MSC Cruises og omdøpt MSC Preziosa. MSC kommer dessverre ikke til å beholde haitanken når skipet settes i trafikk i Middelhavet neste år.

Reklamer

Kommentarer»

1. Klaus Vaadal - 16.03.12

🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: