jump to navigation

Diktatordatter gir ut plate 07.04.12

Posted by diktatornytt in Karimov.
Tags: , , ,
trackback

Usbekistans president Islam Karimov viste nylig musikalske takter da han slo seg løs og danset under feiringen av persisk nyttår. Nå slår datteren Gulnara Karimova fast at musikalitetet sitter i den usbekiske diktatorfamiliens gener.

Karimova har annonsert at hun skal gjenoppta sin tidligere karriere som popstjerne og gi ut en ny plate. Diktatordatteren gir ut musikk under artistnavnet GooGooSha, som var farens kjælenavn på henne da hun var liten. Sangene på platen er basert på Karimovas eget liv.

«Alle sangene mine handler om forskjellige stunder i livet mitt. Musikken er et eksperiment fra trip-hop til softrock og til og med pop», skriver 39-åringen på Twitter.

For de som ikke kan vente på albumet, er en smakebit allerede tilgjengelig for fansen her. Sangen heter Round Run og er en snerten eurodiscolåt, som vil passe perfekt på de sentralasitatiske dansegulvene.

I tillegg til å være musiker, har universalgeniet Karimova også gjort karriere som kles- og smykkedesigner, forretningskvinne og diplomat. Flere ser på henne som en mulig arvtager når 74 år gamle Islam Karimov ikke lenger orker å være diktator.

Karimova laget videoen under som GooGooSha i 2006.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: