jump to navigation

Diktatorsønn + diktatordatter = sant 20.04.12

Posted by diktatornytt in Kong Mswati.
trackback

Playboy fra Ekvatorial-Guinea knyttes til prinsesse fra Swaziland.

Teodorin er kjent for sitt ville playboyliv. Nå har han kanskje funnet sin prinsesse.

Teodorin Nguema Obiang Mangue, sønn av Ekvatorial-Guineas diktator Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, er på besøk i Swaziland, angivelig for å delta i fødselsdagsfesten til Kong Mswati III, som fylte 44 år 19. april.

Prinsesse Sikhanyiso er en av verdens 20 hotteste unge kongelige.

Samtidig verserer hardnakkede rykter om at Teodorin er sammen med Mswatis eldste datter Sikhanyiso. Kongen skal angivelig bruke henne for å styrke kontakten mellom de to afrikanske diktaturene. Mswati og Mbasogo regnes for å være gode venner. Mbasogo besøkte Swaziland senest i januar i år.

Prinsesse Sikhanyiso ble kåret til en av verdens 20 hotteste unge kongelige av magasinet Forbes i 2008. Hun har forsøkt seg på en karriere som musiker og har samarbeidet med den sørafrikanske rapperen Zuluboy.

Talsmann for kongehuset Percy Simelane benekter både romanseryktene og at Teodorin er i landet for å delta i kongens fødselsdagsselskap.

«Regjeringen gir ikke legitimitet til usannheter spredd av ryktemakere som vil latterliggjøre kongehuset», sier Simelane til avisen Mail&Guardian.

Teodorin er landbruksminister i hjemlandet, men han er mer kjent som playoy med sans for raske biler. Diktatorsønnen ble tiltalt for korrupsjon i Frankrike tidligere i år. I fjor ble elleve av Teodorins superbiler, deriblant to eksemplarer av Bugatti Veyron, konfiskert i Paris.

Skål! Kong Mswati fylte 44 år 19. april.

Kong Mswati hadde opprinnelig planlagt å legge bursdagsfesten til 19. april, men flyttet den til en dag senere. Forretningsfolk og stammehøvdinger fra hele landet har fulgt opp myndighetenes oppfordring om å bidra til arrangementet og er med på å gjøre festen uforglemmelig.

Betta Parts Group of Companies har bidratt med 10 000 lilangeni (7300 kroner), mens Xian Young Investment sender syv femtikilos sekker med maismel. Høvdingene fra Manzini har sendt tre kyr, Høvdingene fra Lubombo sendte fem kyr og Shiselweni-høvdingene klinte til med 13 kyr.

Alle som bidrar til festen får presentere seg for kongen. Gjestene kan velge om de vil kle seg formelt eller tradisjonelt.

Diktatornytt gratulerer kongen med dagen og ønsker han en alle tiders fødselsdagsfest.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: