jump to navigation

Diktator får imaginær ærestittel 29.05.12

Posted by diktatornytt in Yahya Jammeh.
Tags: ,
trackback

Gambias president Yahya Jammeh er glad i priser. Dessverre får ikke alltid den forfengelige diktatoren den respekten og anerkjennelsen han fortjener. Dermed må han sørge for å skaffe seg utmerkelser og diplomer på egen hånd.

I 2010 kunne presidentens hjemmeside opplyse at han hadde mottatt to priser fra Barack Obama. Dessverre viste det seg at den amerikanske presidenten aldri hadde hørt om den påståtte prisutdelingen.

Nå har Jammeh fått en ny utmerkelse. Denne gang er det snakk om den prestisjetunge tittelen Doctor Honoraris in Social Sciences fra det amerikanske Norman Academy. Prisen er gitt i samarbeid med Université de Boaké i Elfenbenskysten.

Ifølge presidentens kontor fikk Jammeh prisen for sin innsats for fremme kultur og sosial utvikling. Det akademiske rådet og senatet ved Norman Academy anerkjenner de lange skrittene president Jammeh har tatt for å fremme og beskytte interessene til alle deler av Gambias samfunn, og derfor fikk han denne prisen.

Jammeh kunne dessverre ikke hente prisen selv, men sendte professor Mustapha Diabaté ved University of Boaké til Roma for å motta æresbevisningen i sitt sted.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: