jump to navigation

Barna hyller Kim Jong-un 05.06.12

Posted by diktatornytt in Kim Jong-un.
Tags: , ,
trackback

Nordkoreanske barn er de lykkeligste i verden.

En gutt sikter med et lekegevær mot et bilde av en amerikansk soldat i en barnehage i Pyongyang under markeringen av barnas dag.

Barna har alltid vært de viktigste innbyggerne i Nord-Korea. Iføle landets grunnlegger og evige president Kim Il-sung, er barna landets konge og ledestjerne. Han ble ofte avbildet omkranset av smilende unger. 2. juni var årsdagen til Den koreanske barneforeningen og barnas dag i Nord-Korea. I år er organisasjonen 66 år og det skal det feires en uke til ende.

Flere tusen barn fra hele landet har fåt reise på ferie til hovedstaden Pyongyang i anledning den store dagen. Ferien er en gave fra landets store leder Kim Jong-un, som har arvet bestefar Kim Il-sungs kjærlighet til nasjonens unger. 20 000 barn fra vanlige familier ble invitert til Pyongyang. Det er den største markeringen av årsdagen til Den koreanske barneforeningen noensinne.

«Jeg kom til Pyongyang med et spesialtog, som gikk i trå med planleggingen til den kjære, respekterte leder Kim Jong-un. Sannsynligvis er ingen barn i verden lykkeligere enn oss», sier en 13 år gammel gutt i denne videoen.

Reklamer

Kommentarer»

1. Olav - 05.06.12

Jeg tror gutten som ble intervjuet i første klipp fikk bestått i framføringen av pugget tekst. Jeg synes dog at han kunne ha framført det hele med litt innlevelse.
Registrerer også at det er veldig mye vinking i Nordkorea.

Ultima_Thule - 05.06.12

Det tror ikke jeg. Jeg tror at nordkoreanerne vet ikke bedre som følge streng sensur og hjernevask.

Shin Dong Hyuk, født i nr. 14 Kaecheon-leiren:
«My parents married as a reward, and then I was born in 1982. In other words, I had to live there as a prisoner from birth.”
“After escaping the prison camp and seeing that people in North Korean society didn’t need to bow deeply to the police and could talk and laugh, I thought it was heaven. But after entering South Korea I realized that North Korean society itself was a hell.»
Daily NK


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: