jump to navigation

Diktatorfrue vant landbrukspris 25.08.12

Posted by diktatornytt in Mugabe.
Tags: , ,
trackback

Best in show.

Grace Mugabe, kona til Zimbabwes president Robert Mugabe, er en allsidig kvinne. Ikke bare er hun en viktig støttespiller og medarbeider for sin mann i all motgangen han har møtt de siste årene. Hun er også en vellykket melkebonde og driver sitt eget meieri. Nå bærer alt slitet frukter.

Meieriet hennes Alpha and Omega fikk prisen for beste utstilling under Landbruksmessen i Harare. Alpha and Omega vant i klassen for produksjon av industrielle eller kommersielle varer eller varer fra gruvedrift. Andre som gjorde det bra på messen var Zimbabwe Defense Forces og Zimbabwe Prison Services. Prisen ble mottatt av Grace og kamerat Bobs barn Robert jr. og Chatunga.

Alpha and Omega ble startet for bare noen få måneder siden og selger allerede melk i landets største supermarkedkjede. På gården til Grace i landsbyen Mazowe produseres det også iskrem og tørrmelk. I et intervju med avisen The Herald fortalte presidentfuen av kvinner er født til å dyrke jorda.

«Vi er bønder fra naturens side. Jeg vokste selv opp i en landsby og jeg er stolt av at vi arbeidet hardt. Kvinner vil alltid gjøre sitt beste for å dyrke avlinger», uttalte Grace til avisen.

Diktatornytt gratulerer med prisen.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: