jump to navigation

Mengistu har flyttet til fjellparadis 31.08.12

Posted by diktatornytt in Mengistu Haile Mariam.
Tags: , ,
trackback

Mens Etiopia sørger over statsminister Meles Zenawis altfor tidlige bortgang og resten av verden spekulerer i hvem som kan fylle den avdøde diktatorens sko, kan det være verdt å følge med på hva landets tidligere ledere foretar seg. Zenawis forgjenger i diktatorstolen Mengistu Haile Mariam skal ha flyttet til et av Zimbabwes mest naturskjønne områder.

Mengistu reiste til Zimbabwe i 1991, der han ble tatt under vingen til sin venn og diktatorkollega Robert Mugabe. Mengistu bosatte seg i et rolig villastrøk i Harare, med det ikke fullt så rolige navnet Gunhill. Der levde han et tilbaketrukket liv, mens han skrev sine memoarer og etter sigende av og til ga kamerat Bob råd i sikkerhetsspørsmål.

Nå kommer det meldinger om at eksdiktatoren har flyttet til Vumbafjellene ved grensen til Mosambik. Vumba er kjent for sin vakre natur og er et populært feriemål i Zimbabwe. Mengistu skal ha flyttet med familien sin for et år siden. De lever et lukseriøst liv og er blitt obesrvert på regionens bedre restauranter.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: