jump to navigation

Aliyev donerer diktatorstatue til Mexico 03.10.12

Posted by diktatornytt in Aliyev.
trackback

Aserbajdsjans president Ilham Aliyev er en hengiven sønn, og gjør sitt beste for å hedre sin far og forgjenger i presidentstolen, Heydar Aliyev. I tillegg til kalle opp flyplasser, idrettsanlegg og offentlig bygninger hjemme i Aserbasjdsjan etter pappa Aliyev, betaler Ilham vennligsinnede nasjoner for å sette opp statuer av den avdøde diktatoren rundt omkring i verden.

I sommer ble en statue av Heydar reist i Mexico City, etter at Aserbajdsjan raust hadde dekket utgiftene til å renovere to parker i byen. Til sammen kostet oppussingen av parkene 30 millioner kroner.

Statuen står i fasjonable Reforma Avenue, ikke langt fra statuer av Mahatma Gandhi, Abraham Lincoln og Mexicos egne helter, slik det passer seg en statsleder av Heydar Aliyevs format.

Aserbajdsjan har tidligere betalt for å sette opp statuer av Heydar i Beograd og Astrakhan.

Reklamer

Kommentarer»

1. Diktator hyller pappa « Diktatornytt - 31.10.12

[…] Det kan se ut som om det er en trend i diktatorkretser å dyrke fedrene sine. Aserbajdsjans president Ilham Aliyev har oppkalt bygninger, flyplasser og veier etter sin far og forgjenger i presidentembetet Heydar Aliyev. I sin raushet har han også sponset oppussing av parker rundt omkring i verden, komplett med installasjon av statuer av faren. […]

2. Diktatorpark åpnet i Kiev | Diktatornytt - 28.04.13

[…] å sette opp statuer av Heydar i Serbia, Russland, Moldova, Usbekistan, Romania, Tyrkia, Georgia og Mexico (statuen i Mexico City ble dessverre fjernet etter protester fra smålige […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: