jump to navigation

Kong Mswati er et geni 04.10.12

Posted by diktatornytt in Kong Mswati.
Tags: , ,
trackback

Genial.

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse på faste lesere av Diktatornytt at kong Mswati III av Swaziland er et geni, men nå er regentens overlegne intelligens bekreftet av en av hans nærmeste medarbeidere, landets visestatsminister Themba Masuku.

Masuku forstod hvor genial kongen er da en lov om barns rettigheter skulle signeres etter at den var vedtatt av parlamentet i Swaziland. Ifølge visestatsministeren var Mswati så opplyst og velinformert at det bare tok han noen timer å sette seg inn i det kompliserte dokumentet.

«Dette viser hva slags leder vi har i kongen vår. Barneloven var det mest omfattende dokumentet og det det var så mye lesing som måtte gjøres, men da jeg brakte dokumentet til Ingwenyama [kongens residens, red. amn.] for godkjenning, ble jeg fullstendig overrasket over hans presisjon og engasjement for loven og for barnas velferd. Jeg trodde han ville tilkalle eksperter og teknokrater til å forklare ham detaljene i loven, man han hadde kjennskap til alt, og loven ble signert i løpet av kort tid,» sier visepresidenten ifølge avisen The Swazi Observer.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: