jump to navigation

En duft av diktatur 16.10.12

Posted by diktatornytt in Karimov.
Tags: , ,
trackback

Diktatordatter lanserer parfyme.

Både lukten og utformingen av parfymeflasken er inspirert at orientalske tradisjoner.

Å være diktator er dessverre ikke alle forunt, men nå har du i det minste muligheten til å lukte som en. Gulnara Karimova, den eldste datteren til Usbekistans diktator Islam Karimov, lanserte i forrige uke sin egen parfyme.

Gulnara strålte under presentasjonen av Guli-parfymen.

Karimova er et sant universalgeni. Hun gjør stormende karriere som diplomat, forretningskvinne, musiker og smykke- og klesdesigner. Derfor er det høye forventninger til hennes to dufter, Mysterieuse for kvinner og Victorious for menn, som ble presentert for den usbekiske fiffen på en fasjonabel nattklubb i hovedstaden Tashkent under Style.uz Art Week, usbekistans svar på moteuka.

Parfymene er komponert av den franske parfymemakeren Bertrand Duchaufour, som tidligere har laget dufter for motehusene Givenchy og Christian Dior. «Gjennom Mysterieuse-lukten har jeg forsøkt å formidle bildet av Gulnara, hennes femininitet og sensualitet,» sier Duchaufour om sin siste kreasjon.

Tidligere har Turkmenistans avdøde diktator Saparmurat ‘Turkmenbashi’ Niyazov fått en parfyme oppkalt etter seg, men Diktatornytt er ikke sikker på om den fortsatt er på markedet.

Gulnara designer også klær og smykker under merkenavnet Guli. Under lanseringen i Tashkent viste hun frem Gulis siste kolleksjon, som har fått navnet Kolleksjonen av velvære for kropp og sjel.

Som bonus fikk de heldige gjestene en snikpremiere på den talentfulle diktatordatterens nyeste musikkvideo «How Dare», fra hennes siste plate Googoosha.

Se video fra lanseringen her:

Reklamer

Kommentarer»

1. Skole oppkalt etter diktatorsøster | Diktatornytt - 22.03.14

[…] diktatorer får så mange ting oppkalt etter seg – flyplasser, arenaer, skip og ikke minst parfyme – viser hvor populære de er. Men de virkelig generøse diktatorene sørger for at også andre […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: