jump to navigation

Kim Jong-un på glattisen 06.11.12

Posted by diktatornytt in Kim Jong-un.
Tags: , , ,
trackback

Kim Jong-un tar en tur på skøytebanen med en heldig barneflokk. Samtidig går ryktene om at han selv har en liten arvtager på vei.

Kim Jong-un med sine lykkelige undersåtter.

Nord-Koreas ledere har alltid vært glade i barn. Det gjeldet også landets sittende diktator, den tredje i rekken eneveldige herskere fra Kim-dynastiet, Kim Jong-un. En serie bilder av Jong-un på en skøytebane sammen med en skokk lykkelige unger er nylig offentliggjort av Korea Central News Agency (KCNA). Bildene viser tydelig diktatorens hengivenhet til den oppvoksende generasjon.

Kanskje er den unge Kims møte med barna på glattisen forberedelsen på å oppdra sine egne barn. Den verserer hardnakkede rykter om at Kim og kona Ri Sol-ju er under lykkelige omstendigheter. Etter å ha vært borte fra rampelyset i nesten to måneder, dukket Ri Sol-ju opp på en fotballkamp og en konsert i Pyongyang sammen med mannen sin 30. oktober.

«Marskalk Kim Jong-Un, den øverste leder for partiet og folket, kom til tilskuerplassene sammen med sin kone Ri Sol-ju. I samme øyeblikk startet en tordnende applaus,» skriver KCNA om konserten, som ble arrangert i forbindelse med 60-årsjubileet til Kim Il-sungs militærakademi.

Sørkoreansk etterretning har spekulert i om årsaken til at diktatorfruen ikke har vist seg offentlig, er at hun kan være gravid. På et bilde av diktatorparet, har Ri på seg en lang kåpe, men det kan se ut som om hun har en liten kulemage hjemt under.

Diktatornytt ønsker i så fall en ny diktatorgenerasjon velkommen.

Er det en kulemage vi skimter under kåpen til Ri Sol-ju?

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: