jump to navigation

Basketdrømmen knust for Mugabe jr. 02.01.13

Posted by diktatornytt in Mugabe.
Tags: , , , , ,
trackback
Kamarat Bob jr. får ikke reise til USA.

Kamerat Bob jr. får ikke reise til USA.

Zimbabwes president Robert Mugabe må tåle mye sjikane fra verdens demokratiske nasjoner. Nå blir også diktatorens sønn, Robert Mugabe junior, utsatt for forfølgelse.

Junior er en dyktig baskeballspiller og hadde lenge håp om å spille for et lag i USA. Ifølge Zimbabwes presidentfrue Grace Mugabe setter internasjonale sanksjoner en effektiv stopper for sønnens idrettskarriere.

«Vi måtte sette oss ned med ham og forklare at han ikke kan bli med i en klubb i den amerikanske collegeligaen på grunn av sanksjonene. Han ble svært lei seg, fordi dette var noe han ville gjøre, men nå forstår han hva det betyr å være sønnen til Robert Mugabe,» sa Grace under årsmøtet til regjeringspartiet Zanu-PF i desember.

Førstedamen nevnte ikke hvilke sanksjoner som ødelegger for 19-åringen. Hverken Robert jr. eller diktatorparets to andre barn står på sanksjonslisten til USA eller EU.

Dette er nok et eksempel på hvordan urettferdige sanksjoner ødelegger for hardarbeidende og talentfulle mennesk er. Den unge Mugabe kan se langt etter en akademisk karriere etter å ha strøket i flere fag på videregående skole. Han er derimot en dyktig idrettsmann, spesielt i basketball.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: