jump to navigation

Alt vel i Bahrain 11.02.13

Posted by diktatornytt in Kong Hamad.
Tags: , , , ,
trackback

Kong Hamad hyller patriotiske motorsyklister.

Kong HamadDe siste årene har Bahrain fått kritikk for å slå hardt ned på demonstranter som ønsker demokratiske reformer. Politiet blir anklaget for systematisk bruk av tortur og mediene skal være underlagt streng sensur.

Dette er naturligvis bare ondsinnet sladder. For å spre det glade budskap om Bahrains fortreffelighet, dro 80 motorsyklister på en rundreise i landet under banneret «Alt er vel i Bahrain». Målet med turen var å styrke solidariteten mellom alle delene av Bahrains samfunn, skriver Bahrain News Agency.

Kong Hamad bin Isa bin Salman Al Khalifa tok imot motorsyklistene på flybasen Al-Sakhir, der deltagerne fortalte kongen at de la ut på den 220 kilometer lange reisen for å forsikre mediene om at «Bahrain alltid har vært, og fortsatt er, en oase av fred og stabilitet under det kloke lederskapet til kong Hamad».

Kongen takket deltagerne for deres bidrag til nasjonen, som «gjenspeiler deres oppriktige følelser, kjærlighet og lojalitet til Bahrain».

De to motorsykkelforeningene Bahrain Motorcycle Club (BMC) og Bahrain Riders’ Club fikk hver sin tomt i gave av kongen, der de kan bygge permanente fasiliteter. Motorsyklistene svarte med å gi kongen et dokument, det de sverger lojalitet og lydighet til monarken, og støtter kongedømmets sikkerhet og stabilitet, for å sikre fremskritt og velstand for det bahrainske folket.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: