jump to navigation

Nye smykker fra Guli 14.02.13

Posted by diktatornytt in Karimov.
Tags: , , ,
trackback

Diktatordatter lanserer smykkekolleksjon.

Guli 1

Multitalentet Gulnara Karimova, datteren til Usbekistans president Islam Karimov, er mest kjent ofr sin fantastiske musikk under artistnavnet Googoosha. Sangerinnens siste mesterverk er låta Nebo Molchit, en duett med den russiske skuespilleren Gérard Depardieu.

Men den driftige diktatordatteren har flere jern i ilden. Hun har lenge vært en suksessrik smykkedesigner under merkenavnet Guli, og nå har hun lansert en ny kolleksjon. Hun har lagt ut bilder av de nye smykkene på Twitter, og Diktatornyttredaksjonen er svært imponert over det intrikate gullsmedarbeidet.

Den nye kolleksjonen heter «Love Story Collection», som er treffende, siden smykkene uten tvil har et romantisk tilsnitt. Blomster og hjerter er gjennomgangstemaer i samlingen, som inkludere halskjeder, ringer og øredobber. Diktatornytt er spesielt begeistret for en ring med en slange omgitt av fargerike blomster, som kanskje symboliserer de farlige kreftene som forsøker å undergrave det vakre regimet til pappa Islam Karimov.

Hvis du trenger en gave til din kjære på st. Valentinsdagen, er det ingenting som sier «Jeg elsker deg» mer enn et smykke laget av en diktatordatter.

Guli 4Guli 3

Kommentarer»

1. Emirdatter er motedesigner | Diktatornytt - 14.11.15

[…] designere. Gulnara Karimova, datteren til Usbekistans president Islam Karimov har designet både vakre smykker og utsøkte klær. Raghad Hussein, datteren til Iraks avdøde diktator Saddam Hussein gjør karriere som […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: