jump to navigation

Depardieu danser med diktator 25.02.13

Posted by diktatornytt in Uncategorized.
Tags: , , , , ,
trackback

Tsjetsjenias diktator viser frem kjæledyrene sine på Instagram og får besøk av skuespiller Gérard Depardieu.

Ramzan Kadyrov kjæler med en tiger. En rekke bilder av den tsjtsjenske diktatoren er lagt ut på Instagram.

Ramzan Kadyrov kjæler med en tiger. En rekke bilder av den tsjetsjenske diktatoren er lagt ut på Instagram.

Ramzan Kadyrov, leder i den russiske republikken Tsjetsjenia kan kanskje ikke skryte av å være overhode i et ordentlig land. Men når det gjelder maktmisbruk, menneskerettighetsbrudd, korrupsjon, sensur av mediene og generell eksentrisk oppførsel, er den tsjetsjenske lederen fullt på høyde med de fleste nålevende despoter.

Ramzan Kadyrov 05

Selv om den tsjetsjenske diktatoren er kjent for sin autoritære lederstil, foretrekker han å vise seg frem fra sin myke side offentlig. En rekke bilder av Kadyrov sammen med forskjellige dyr er blitt lagt ut på nettstedet Instagram. Bildene er lagt ut av profilen alihan777, som trolig enten er Kadyrovs personlige profil eller en del av hans PR-avdeling.

Ramzam Kadyrov 04

Kadyrov er ikke bare glad i dyr. Han liker også å omgi seg med internasjonale kjendiser. Den russiske skuespilleren og diktatorvennen Gérard Depardieu var nylig på besøk i Tsjetsjenias hovedstad Groznyj, der han ble møtt på flyplassen av Kadyrov.

Depardieu, som nylig konverterte til russisk statsborgerskap, var i området for å offisielt bosette seg i byen Saransk i republikken Mordovia. Skuespillerens nye adresse er treffende nok Demokratigata 1.

«Alle trekkes mot Russland, og ingen kan slippe unna. Når så store mennesker kommer til Russland, betyr det at vi har skapt de rette forholdene,» sa Kadyrov under skuespillerens besøk.

Den celebre gjesten fikk også en oppvisning i folkedansen lezginka, og Depardieu var ikke dårligere enn at han kastet seg ut på dansegulvet sammen verten.

Depardieu var også i Tsjetsjenia i oktober for å feire Kadyrovs fødselsdag. «Ære til Tsjetsjenia! Ære til Kadyrov!» uttalte han om verten sin den gangen. Det er ikke første gang Kadyrov inviterer skuespillere i bursdagsselskap. Da diktatoren fylte 35 år i 2011, var Hilary Swank og Jean-Claude Van Damme gjester, i tillegg til fiolinisten Vanessa Mae.

Reklamer

Kommentarer»

1. Alle elsker Ramzan | Diktatornytt - 31.05.13

[…] I oktober i fjor besøkte Depardieu Tsjetsjenia for å feire fødselsdagen til Kadyrov, og deltok blant annet i en lokal folkedans. I likhet med Depardieu, kastet Seagal seg ut i en lokal folkedans, og på en video som er lagt ut […]

2. Diktator ga diktator sjelden hest i gave | Diktatornytt - 15.05.14

[…] har Tsjetsjenias president Ramzan Kadyrov har sin egen private dyrehage. I tillegg pleier han å poste bilder av seg selv sammen all verdens to- og firbente skapninger på Instagram. Russlands president Vladimir Putin blir også stadig vekk fotografert sammen dyr av forskjellige […]

3. Lukasjenko med ljåen | Diktatornytt - 24.07.15

[…] I løpet av de siste årene har han vært gjest hos både Russlands president Vladimir Putin og Tsjetsjenias president Ramzan Kadyrov. I tillegg har han spilt inn en musikkvideo med den usbekiske diktatordatteren Gulnara […]

4. Har du sett denne katten? | Diktatornytt - 23.05.16

[…] er en sann dyrevenn, og publiserer ofte bilder av seg selv sammen med katter og andre dyr. Her er et lite […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: