jump to navigation

Diktatorsønn saksøkes 22.03.13

Posted by diktatornytt in Teodoro Obiang Nguema Mbasogo.
Tags: , , ,
trackback

Musikkmogul får ikke pengene sine.

Ikke vant til å betale.

Ikke vant til å betale.

Diktatorer trenger sjelden å bekymre seg for regninger. Som regel har de godt med midler, og om de skulle få problemer med å gjøre opp for seg, er det få inkassoselskaper som er villige til å ta på seg oppdraget med å kreve inn pengene. Derfor er det ikke overraskende at det av og til oppstår gnisninger når utenforstående ikke skjønner diktatorens forhold til penger.

Det samme gjelder naturlivis også for diktatorens næreste familie, noe Teodoro «Teodorin» Nguema Obiang Mangue, sønn av Ekvatorial-Guineas president Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, får erfare. Diktatorsønnen blir saksøkt av musikkmogulen Qadree El-Amin.

Teodorin tok kontakt med El-Amin i 2009 for å få hjelp til å bygge opp et plateselskap. El-Amin skaffet flere kjente musikkpersoner, blant annet Mark Kamin, mannen som har fått æren for å ha oppdaget Madonna. Teodorin har ikke betalt for studio, videoinnspillinger, markedsføring og distribusjon etter at prosjektene var gjennomført. El-Amin krever fem millioner dollar i erstatning for kontraktbrudd og svindel.

«Etter mange forsøk på å løse problemene, har Teodorin nektet å vise god vilje, og han har ikke gitt meg noe annet valg enn å gå til sak. Han utnyttet meg, artistene og alle involverte, inkludert min venn Mark Kamin,» sier El-Amin.

Det er ikke første gang Teodorin prøver lykken i musikkbransjen. Da diktatorsønnen bodde i California på begynnelsen av 2000-tallet, forsøkte han å bygge opp en karriere som hiphop-mogul og opprettet selskapet TNO Entertainment. En av platene han ga ut var No Better Than This med rapperen Won-G. Won-G, som egentlig heter Wondge Bruny var en passende samarbeidspartner. Faren hans var offiser på Haiti under diktatoren Jean-Claude Duvalier.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: