jump to navigation

Homoseksualitet er satanisme 11.04.13

Posted by diktatornytt in Yahya Jammeh.
Tags: , ,
trackback

Gambias diktator Yahya Jammeh truer med å sende homser i kvinnefengsel.

Jammeh jammer.

«Hvis vi fanger deg, vil du angre på at du er født,» sier Jammeh.

Diktatorer liker ikke homofile. Zimbabwes president Robert Mugabe mener at homser er verre enn griser og hunder. Hviterusslands president Aleksandr Lukashenko har uttalt at han liker leseber, men ikke homser. Russlands semidiktator Vladimir Putin innflørte nylig en lov som forbyr homofil propaganda. I denne sammenhengen er Ugandas president Yoweri Museveni relativt tilbakeholden. Han har uttalt at «hvis det finnes homoseksuelle, skal vi ikke drepe eller straffeforfølge dem, men homoseksualitet skal ikke fremmes».

Gambias president Yahya Jammeh er også medlem i klubben for homoskeptikere. I en tale til det gambiske parlamente 28. mars fortalte han hvorfor homofili ikke er naturlig.

«Homoseksualitet er mot menneskeheten. Jeg har aldri sett en homofil kylling eller kalkun. Hvis du dømmes for homoseksualitet i dette landet, viser vi ingen nåde. Vi setter deg i fengslets kvinneavdeling,» uttalte Jammeh.

Et fengselsopphold utelukkende omgitt av kvinner er naturligvis den verste straffen en homse kan tenke seg. På overflaten kan det virke som om Jammeh er en klassisk homofob, men den gambiske diktatoren har en fullstendig rasjonell begrunnelse for å motarbeide homofili: Han trenger flere undersåtter.

«Vi vil at befolkningen skal vokse. Det skal bli barn i dette landet. Homofili er mot gud, mot menneskeheten og mot sivilisasjonen. Homofile er ikke velkomne i Gambia. Hvis vi fanger deg, vil du angre på at du er født. Jeg har bøfler fra Sør-Afrika og Brasil, og de dater hverandre aldri. Vi er rede til å spise gress, men vi vil ikke vike på dette området. Å tillate homoseksualitet betyr å tillate sataniske rettigheter. Vi tillater ikke homser her,» slo Jammeh fast i talen.

Jammeh bruker også sine medisinske talenter for å heve folketallet i Gambia. Med jevne mellomrom hjelper han ufrivillig barnløse kvinner med å bli gravide.

Kommentarer»

1. Homofile er den største trusselen mot menneskehetens eksistens | Diktatornytt - 28.09.13

[…] er ikke første gang Jammeh angriper homofile. Tidligere i år uttalte han at «homofili er mot gud, mot menneskeheten og mot sivilisasjonen». Heldigvis har presidenten funnet en avskrekkende […]

Ove Jan Linde Refvik - 25.02.16

Uansett hva slags grunner du kommer med, er ingen gode nok til å si at homofili er rett. Homofili er imot Guds vilje, derfor er det synd. Satan liker at du gjør synd, fordi det er imot Gud.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: