jump to navigation

100 profeter spår Mugabes gjenvalg 24.04.13

Posted by diktatornytt in Mugabe.
Tags: , ,
trackback
Valgvinner.

Valgvinner.

Zimbabwes populære president Robert Mugabe har for vane å vinne valg. Men når det skal holdes valg i Zimbabwe til sommeren, kan det likevel være greit å vite at høyere makter er på hans side. Derfor er det betryggende at over 100 profeter har spådd at kamerat Bob også denne gangen vil stikke av med seieren.

Det er biskop Johannes Ndanga, leder av Apostolic Christian Council of Zimbabwe (ACCZ), som hevder at et råd av profeter har har fått samme spådom.

«Som profeter vil vi fortelle at ordet er gitt oss gjennom ånden. Nå vet vi hvem som vinner det neste valget, og det er president Robert Mugabe,» sier Ndanga til avisen the Herald.

Ndanga and the ACCZ har alltid støttet Mugabe og partiet Zanu-PF, men spådommen er ikke basert på deres politiske overbevisning, slik onde tunger kanskje vil hevde.

«Folk må forstå at denne spådommen ikke er basert på om apostoliske kirker støtter Zanu-PF eller ikke. Det er en beskjed fra Gud, som vi videreformidler til folket,» understreker Ndanga.

Til sommeren skal det holdes både parlamentsvalg og presidentvalg i Zimbabwe. Mugabes hovedutfordrer er Morgan Tsvangirai, fra partiet MDC-T. Valget vil ende i kaos for Tsvangirai, ifølge Ndanga: «Kort tid etter valget, vil Tsvangirai bli fjernet som leder av partiet og det vil bli kaos i MDC-T»

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: