jump to navigation

Melodi Grand Prix er juks 02.05.13

Posted by diktatornytt in Lukasjenko.
Tags: ,
trackback

Ingen objektiv konkurranse, sier Aleksandr Lukashenko.

Belarus' President Lukashenko speaks to reporters after a meeting with the Knights of Malta at their headquarters in RomeMelodi Grand Prix er en av de viktigste arenaene for østeuropeiske land å fremme sin internasjonale prestisje. Til tross for kvalitetsbidrag hvert eneste år, har Hviterussland aldri gått helst til topps i konkurransen. Ifølge president Aleksandr Lukoshenko kan det skyldes at konkurransen ikke blir rettferdig bedømt.

«Kanskje tar jeg denne konkurransen for alvorlig, men jeg forstår godt hva som foregår der, ting som dere kanskje ikke er klar over. Ethvert land, hvis det trengs, kan gi deg hvilket tall som helst, og det du ser på skjermen, poengene og så videre, alt er juks, et show,» sa Lukashenko under et besøk på det statlige hviterussiske landbruksuniversitetet 30. april.

Ifølge diktatoren stemmer deltagerlandene som regel på bidrag fra sine naboland. «Denne konkurransen er i realiteten ikke objektiv. Jeg vet ikke hva som skal til for at Hviterussland skal vinne,» innrømmet presidenten.

Lukashenko sa også at han synes årets hviterussiske representant i finalen, Alena Lanskaja, har en av de beste sangene. Lanskaja vant den nasjonale hviterussiske finalen i 2012, men ble diskvalifisert etter at en undersøkelse (initiert av presidenten selv) avslørte juks med poenggivningen.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: