jump to navigation

Mugabe advarer mot elskerinner 13.05.13

Posted by diktatornytt in Mugabe.
Tags: , ,
trackback

Zimbabwes president vil ikke ha utsvevende moral. Hos andre.

Robert Mugabe sammen med sin kone og tidligere elskerinne Grace.

Robert Mugabe sammen med sin kone og tidligere elskerinne Grace.

Menn med makt er sexy. Derfor er det ikke uventet at mange politikere i Zimbabwe, som i andre land, holder seg med en elskerinne eller tre. Dette vil president Robert Mugabe ha slutt på, fordi han mener politikernes utsvevende liv fører til at folk mister tillit til sine ledere.

«Alle mannfolkene våre tror at de har rett til å ha utsvevende moral. Når du er gift, er det meningen at du skal ha én kone. Når du er utro, vil ingen stole på deg, spesielt ikke når du befinner deg i en økonomisk stilling,» sa kamerat Bob på en konferanse for lokalpolitikere i byen Mutare.

Uttalelsen kan lett tolkes som kritikk av Mugabes partifeller i Zanu-PF. Flere prominente Zanu-politikere har vært gjennom bitre skilsmisser i løpet av den siste tiden.

Heldigvis trenger ikke en ekte diktator å bekymre seg for sin egen moral. Mugabe unnlot derfor å nevne sin egen utroskapshistorie på konferansen. Kamerat Bob innledet et forhold til den 41 år yngre sekretæren sin Grace Marufu mens de begge var gift på hver sin kant og Mugabes ghanesiske kone Sally led av en dødelig nyresykdom.

Mugabe og Grace fikk datteren Bona sammen mens Sally fortsatt var i live og sønnen Robert jr. rett etter at hun døde. I 1996 giftet Bob og Grace seg. Den ekstravagante seremonien ble kalt «århundrets bryllup» av mediene i Zimbabwe.

Reklamer

Kommentarer»

1. sapiuntdeviare - 13.05.13

Så genialt! En blogg om diktatorer! Takk for krydder til den daglige nyhetslesingen. Det er fornøyelig å lese om diktatorenes siste sprell..


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: