jump to navigation

Mer Mugabe-mote 11.06.13

Posted by diktatornytt in Mugabe.
Tags: , , ,
trackback

Nytt klesmerke kaster seg på trenden med Mugabe-inspirerte plagg.

Modell Hovhorosi $tyle

Hovhorosi $tyle gjør suksess med Mugabe-klær.

Zimbabwes president Robert Mugabe er vinden som aldri før. Ikke bare er han en av verdens lengstsittende statsledere. Han er også blitt et moteikon på sine eldre dager. Klesmerket House of Gushungo har gjort stor suksess med klær prydet med signaturen til den zimbabwiske diktatoren. Nå har også et nytt merke kommet på banen for å cashe inn på presidentens popularitet.

Det nye klesmerket heter Hovhorosi $tyle, og produserer one piece-drakter, t-skjorter og luer med kamerat Bobs signatur. Ifølge designerne ble draktene først laget for regjeringspartiet Zanu-PFs årskonferanse i desember 2012. Etterspørselen begynte raskt å vokse.

«Vi ble overrasket over det overveldende antallet som ble bestilt og interessen for draktene. Derfor startet vi masseproduksjon av draktene, som er et one piece-plagg som viser solidaritet og enhet,» sier Huruba til avisen The Standard.

Det mest populære plagget er en hvit one piece-drakt med presidentens signatur og påskriften «Peace» i forskjellige farger. One piece-draktene koster 30 amerikanske dollar, mens Mugabe-fansen må ut med henholdsvis 15 og 10 dollar for en t-skjortene eller en lue.

Hovhorosi-gründerne har fulgt opp motesuksessen med suksess i musikkbransjen. Selskapet har gitt ut to låter på Hovhorosi $tyle records, begge med tittelen Hovhorosi $tyle. Den ene låta er skrevet av Brighton Bisiwaki og fremført av bandet hans 4 Commando, mens den andre er laget av Brenda Chikaza, bedre kjent som Mixxy.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: