jump to navigation

Diktatordatter kjøper luksusbolig 04.07.13

Posted by diktatornytt in Karimov.
Tags: , ,
trackback

Lola Karimova-Tillyaeva skal ha kjøpt überluksuspalass i Bel-Air.

Le Palais er et av de største husene i Los Angeles.

Le Palais er et av de største husene i Los Angeles.

Alle må ha et sted å bo, men diktatorer trenger gjerne flere og større boliger enn vanlige mennesker. Derfor er det ingen overaskelse av Lola Karimova-Tillyaeva, den yngste datteren til Usbekistans president Islam Karimov, har kjøpt et av de største og dyreste husene i Bel Air, den mest fasjonable delen av av Los Angeles. Det er eiendomsbloggeren The Real Estalker som avslører salget. Selv om det foreløpig ikke er bekreftet at Lola er kjøperen, er The Real Estalker kjent for å ha gode kilder i Californias eiendomsmarked.

Lola Karimova-Tillyaeva

Luksusdyret Lola

Diktordatteren kommer ikke til å mangle plass. Huset, med det treffende navnet Le Palais, er på 4500 kvadratmeter, har syv soverom, elleve bad i hovedbygningen, et galleri for utstillinger, et bibliotek med vegger dekket av lær, ballsal for 200 personer, et tyrkisk bad og en kino med plass til 40 mennesker, for å nevne noe.

Ute ligger det et 20 meter langt svømmebasseng, boblebad med plass til 20 personer, to fontener og en svanedam, i tillegg til et utendørs kjøkken, et spiseområde med plass til 100 personer og tre ekstra bad.

Hovedsuiten i tredje etasje har to baderom, et for «henne», med innlagt peis, og et for «ham», men hemmelig trapp, som leder opp til en takhage på 350 kvadratmeter. Det er ukjent hva Lola har betalt for sitt lille krypinn, men palasset ble lagt ut for salg i juni i fjor, med en prislapp på 58 millioner dollar.

En diktatordatter kan naturligvis ikke nøye seg med kun én skarve bolig. I 2011 kjøpte Lola en tolvromsbolig i den sveitsiske byen Geneve for 270 millioner kroner.

Le Palais Lola

Kommentarer»

1. Diktatordøtre i catfight | Diktatornytt - 27.09.13

[…] Tillyaev en villa i Genève til 270 millioner kroner. Tidligere i år kjøpte hun angivelig et palass i Beverly Hills til 58 millioner dollar. Likevel avviser hun at paret er blant de rikeste menneskene i Sveits, slik det er blitt […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: