jump to navigation

Vestlig mat gir impotens 05.07.13

Posted by diktatornytt in Yahya Jammeh.
Tags: , , ,
trackback

Mat fra Vesten gir gambiere ereksjonsproblemer, sier president Yahya Jammeh.

Kostholdsekspert

Den hvite mann vil heller se oss døde enn levende, sier kostholdsekspert Yahya Jammeh.

Det er godt kjent at kostholdet i Vesten forårsaker livsstilssykdommer som diabetes og fedme. Men vestlig mat skaper problemer av en annen art i Gambia, ifølge landets president Yahya Jammeh.

«Det er mange gambiske ungdommer som ikke får ereksjon. Genital ereksjon er et problem i dette landet. Bruken av vestlig mat er årsaken til problemet. Hvis noen benekter det jeg sier, eller ikke tror meg, kom frem, og jeg skal bevise det. Det er ungdom som står foran meg her i denne forsamlingen som ikke kan få ereksjon. Vestlig mat er ikke bra for helsen,» sa Jammeh til en forsamling under en rundreise i Gambia.

Jammeh fortalte at gambiske menn hadde spesielt problemer med å få ereksjon når kvinnene deres trenger sex. Presidenten understreket at hvite menn sender farlig mat til Afrika fordi de ikke liker den svarte rasen.

«Hvis noen forteller deg at den hvite mann liker den svarte rasen, er det en løgn. Vesten liker oss ikke. De spiser ikke maten de sender til Afrika. Brusen vi drikker her, er laget i EU. Det er ikke noe land forbundet med drikken. Tørrmelken vi drikker her, blir ikke solgt i vestlige supermarkeder. Hvis du reiser til Nederland, finner du ikke tørrmelk i butikkhyllene, hvis du ikke handler i afrikanske butikker. Den hvite mann vil heller se oss døde enn levende. Vi må spørre oss selv hvorfor de ikke spiser maten de sender til Afrika,» sa Jammeh.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: