jump to navigation

Putin er i toppform 08.08.13

Posted by diktatornytt in Putin.
Tags: ,
trackback

Kroppen til Russlands president er yngre enn alderen skulle tilsi.

Ung for alderen:

Blir kvitt stress: Vladimir Putin svømmer i en innsjø i Sibir i august 2009.

Russlands president og demidiktator Vladimir Vladimirovitsj Putin er uten tvil en av de mest mandige statslederene i verden. Diktatornytt vil sågar hevde at han er en av de mest mandige mennene i verden. Han svømmer med delfinger, flyr med traner, rir over tundraen i bar overkropp og Diktatornytt er ikke i tvil om at han fanger bjørner med bare nevene.

Det er opplagt at slik overmenneskelig styrke ikke er mulig for vanlige dødelige. Derfor kommer det ikke som noen overraskelse at Putins lege nå bekrefter at Putin er langt yngre enn alderen hans tilsier.

«Han er en veldig sportslig person. Ikke alle begynner å spille ishockey i en så moden alder. Han svømmer mye. Svømming er en av hans prioriterte aktiviteter, og han bruker det for å komme til hektene og for å tilpasse seg stressende situasjoner,» sier hovedlegen i Kreml Sergei Mironov i et intervju med magasinet Itogi.

Mironov forteller også at den 60 år gamle presidenten er skeptisk til medisiner, og foretrekker tradisjonelle hjelpemidler, som te med honning, massasje og badstue.

«Fra et medisinsk ståsted er Putin betydelig yngre enn aldren skulle tilsi. Hans sportslige livsstil underbygger hans store arbeidskapasitet,» sier legen.

Vanligvis holdes helsetilstanden til russiske statsledere hemmelig, men Putin viser nå en åpenhet vi håper andre autoritære ledere vil følge opp. For en mann!

Russian Prime Minister Vladimir Putin holds a judo training session at the Top Athletic School during his working visit to St Petersburg, on December 18, 2009

Holder seg ung: Putin viser frem judotriksene sine på en idrettsskole i St. Petersburg i desember 2009.

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: