jump to navigation

Jomfrumangel i Nord-Korea 20.08.13

Posted by diktatornytt in Kim Jong-un.
Tags: , , ,
trackback

Kim Jong-un finner ikke jomfruer til dansetruppene sine.

Omsvermet: Kim Jong-un omgitt av kvinnelige soldater. Diktatoren har også egne nytelsesbrigader, som underholder med sang, dans og seksuelle tjenester.

Omsvermet: Kim Jong-un omringet av kvinnelige soldater. Diktatoren har også egne nytelsesbrigader, som underholder med sang, dans og seksuelle tjenester.

De fleste setter pris på en god kabaret. Nord-Koreas leder Kim Jong-un er ikke noe unntak, og som diktator har han naturligvis sine egne private synge- og dansetrupper til å underholde seg. Og jentene som underholder den elskede lederen må selvfølgelig være jomfruer; en despot er ikke mye verdt om han må hvile øynene på skjendete tøser.

Dette har vist seg å være et problem den siste tiden. Ifølge en avhopper som har snakket med den sørkoreanske avisen Chosun Ilbo, sliter diktatorens ansatte med å finne nok jomfruer til dansetruppene.

Årsaken skal være at stadig flere jenter tyr til prostisusjon for å tjene til livets opphold, kjøpe mobiltelefoner eller betale for bryllupet sitt. Tidligere begrenset nordkoreanske horer seg til militærleirer og jernbanestasjoner, men midt på 2000-tallet begynte nye grupper å prostituere seg. Til og med studenter selger sex, hevder avhopperen.

Avhopperen, som var et høytstående medlem av den nordkoreanske arbeiderpartiet, forteller at en medisinsk undersøkelse blant 16-åringer som var innkalt til militæret, viste at mer enn 60 prosent av jentene hadde hatt seksuelle erfaringer.

Nytelsesbrigader

En annen årsak til at Kim Jong-un har ikke kan få nok jomfruer, kan være at deltagerne i dansetruppene ofte ikke er jomfruer særlige lenge. Kim-familien, som har styrt Nord-Korea med stø hånd i tre generasjoner, har en lang tradisjon med å la seg underholde av såkalte nytelsesbrigader, som i tillegg til å danse og synge for de nordkoreanske lederne, tilbyr massasje og seksuelle tjenester.

Mi Hyang, en avhopper som var med i en av nytelsesbrigadene til Kim Jong-uns far Kim Jong-il, forteller at den avdøde diktatoren ikke ville ha kvinner som var høyere enn 1,65 meter, siden han var så lav selv. Hun ble plukket ut på skolen da hun var 15 år gammel. 30-40 jenter blir valgt ut til nytelsesbrigadene hvert år, ifølge Mi Hyang.

Jentene må gjennom en grundig medisinsk undersøkelse, før de får et halvt års opplæring. Deretter blir de intervjuet av diktatoren selv, slik at han kan avgjøre om han liker dem eller ikke. Brigademedlemmene skrives ut av tjeneste når de blir 25 år gamle. Før hun møtte Kim Jong-il, måtte Mi Hyang skrive en ed med blod fra sin egen finger, der hun lovet å være lojal mot diktatoren.

Kommentarer»

1. terjebjornstad - 20.08.13

Så merkelig: Damene som omringer o store leder ser jo helt skrekkslagne ut!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: