jump to navigation

Homofile truer menneskehetens eksistens 28.09.13

Posted by diktatornytt in Yahya Jammeh.
Tags: , , ,
trackback

Gambias diktator Yahya Jammeh advarer mot homofili i FNs generalforsamling.

Jammeh i FN 2

De siste årene har den ene diktatoren etter den andre advart mot homofiliens farer. Zimbabwes president Robert Mugabe mener at homofile er verre enn hunder og griser, mens Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko sier at det er bedre å være diktator enn homo. I diktaturer verden over, fra Uganda til Saudi-Arabia, er homoseksuell praksis forbudt.

Likevel har verdens demokratier ikke skjønt tegningen, og lar sine homofile og lesbiske innbyggere fortsette med sine syndige og naturstridige gjerninger. Derfor er det bra at vi har modige statsledere som Gambias president Yahya Jammeh, som tør å stå imot de politisk korrekte demokratiene.

I sin tale til FNs generalforsamling 27. september kalte Jammeh homofili for en av de tre «største truslene mot menneskehetens eksistens». Ifølge den gambiske diktatoren er homofili, grådighet og ønske om verdensherredømme «mer dødelig enn alle naturkatastrofer til sammen».

Det er ikke første gang Jammeh angriper homofile. Tidligere i år uttalte han at «homofili er mot gud, mot menneskeheten og mot sivilisasjonen». Heldigvis har presidenten funnet en avskrekkende straff.

«Homoseksualitet er mot menneskeheten. Jeg har aldri sett en homofil kylling eller kalkun. Hvis du dømmes for homoseksualitet i dette landet, viser vi ingen nåde. Vi setter deg i fengslets kvinneavdeling,» sa Jammeh i mars.

Bonusdiktatortrivia: Ikke alle diktatorer har sett på homofile som en trussel. Det første landet i verden som avkriminaliserte homofili, var Sovjetunionen under Vladimir Lenin.

Kommentarer»

1. – Ja, jeg er diktator | Diktatornytt - 14.11.13

[…] har tydeligvis blitt mer åpen for homofili enn han var for noen måneder siden. Da han talte i FNs nasjonalforsamling i september, kalte Jammeh homofili for en av de tre «største truslene mot menneskehetens eksistens». Ifølge […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: