jump to navigation

Kong Mswatis forlovede er ikke jomfru 06.10.13

Posted by diktatornytt in Kong Mswati.
trackback

Kongens fremtidige kone skal ha vært sammen med to av hans egne sønner.

Mswati 6

Nylig ble det kjent at kong Mswati III av Swaziland skal gifte seg for fjortende (eller muligens femtende) gang. Den utkårede er 18 år gamle Sindiswa Dlamini, som kongen møtte under umhlangaseremonien i august, der unge jenter fra hele landet var samlet for å hylle dronningmoren.

Jentene som deltar på umhlanga må være jomfruer. Som en del av seremonien, danser jentene toppløse for kongen, og ved et par anledninger ved tidligere umhlangafeiringer, har 45 år gamle Mswati grepet sjansen og sikret seg en av de vakre pikene som kone. Nå er det imidlertid begynt å versere rykter om at Dlamini ikke er så jomfruelig som deltagelsen i umhlangaseremonien skulle tilsi.

Den sørafrikanske avisen Sunday Sun skriver at Dlamini – eller Naughty Sindi, som avisen kaller henne – tidligere har hatt affærer med to av kongens egne sønner, prins Majaha og prins Bandzile. Begge prinsene er i begynnelse av tyveårene.

«Sindi har datet begge disse guttene. Hun er en partyjente, som liker å ha det gøy,» sier en anonym kilde til Sunday Sun.

«Sindi er ingen jomfru. Hun drikker og røyker masse, og har tatoveringer på deler av kroppen jeg ikke vil nevne,» sier en annen kilde til avisen.

Ifølge kildene til Sunday Sun er det økonomiske motiver som er årsaken til at Dlamini har gått med på å gifte seg med kongen: «Hun gjør det bare fordi hun kommer fra en fattig bakgrunn.»

Det er ikke første gang Mswati blir rammet av sexskandaler. I 2004 rømte to av kongens koner, Delisa Magwaza og Putsoana Hwala, fra det kongelige palasset. Magwaza måtte flykte etter at det ble kjent at hun hadde et forhold til en ung sørafrikaner. Hwala måtte også forlate Swaziland etter beskyldninger om utroskap.

I 2010 ble justisminister Ndumiso Mamba tatt med buksene nede sammen med Mswatis tolvte kone, Nothando Dube. Justisministeren ble arrestert på hotellet Royal Villas, der de to regelmessig møttes og hadde sex. Mamba trakk seg fra stillingen sin kort tid etter.

Befolkningen i Swaziland slipper heldigvis å lese denne typen snuskete sladder om sin egen kongefamilie. Mediene i landet omtaler naturligvis ikke saker der de risikerer å fornærme kongen.

 

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: