jump to navigation

Diktatordatter er venn med hekser 18.10.13

Posted by diktatornytt in Karimov.
Tags: , ,
trackback

Gulnara Karimova raser mot søsteren sin på Instagram.

Heksevenn.

Heksevenn.

Selv i de beste diktatorfamilier kan idyllen av og til slå sprekker. Usbekistans president Islam Karimovs to døtre er i åpen catfight etter at yngstedatter Lola Karimova-Tillayeva nylig avslørte at hun ikke har snakket med storesøster Gulnara Karimova på tolv år.

Lola hevdet også at storesøsteren har små sjanser til å ta over makten i Usbekistan etter faren, noe mange tror at hun planlegger. Nå slår Gulnara tilbake.

«En del av familien (faren vår) skaper, mens den andre ødelegger og er venn med hekser,» skriver Gulnara på Instagram.

Hun fulgte opp med å beskylde søsteren for underslag, og for å ha ødelagt religiøse inskripsjoner under oppussingen av barnehjem.

Tiraden kommer etter at Lola, som bor i Sveits og er Usbekistans ambassadør til Unesco, fortalte BBC om sitt forhold til Gulnara.

«Ethvert godt forhold forutsetter at man har et felles perspektiv eller likheter i personligheten. Det er ingenting slikt i vårt forhold, det har aldri vært det og det er det ikke nå. Vi er totalt forskjellige personer. Og du vet, disse forskjellene bare forsterkes over tid,» skrev 35-åringen i en epost til BBC.

 

Reklamer

Kommentarer»

1. Diktatorfrue utfører satanistiske ritualer | Diktatornytt - 30.10.13

[…] Alt står ikke bra til i Usbekistans førstefamilie for tiden. Nylig fortalte president Islam Karimovs yngste datter Lola Karimova-Tillyaeva at hun ikke hadde snakket med søsteren Gulnara Karimova på tolv år. Gulnara svarte med å beskylde lillesøsteren for å være venn med hekser. […]

2. Diktator fikk raserianfall etter å ha sett vågale bilder av datteren | Diktatornytt - 04.11.13

[…] med BBC fortalte Lola at hun ikke hadde snakket med søsteren på tolv år. Gulnara svarte med å beskylde Lola for å være venner med hekser. Gulnara skrev også en melding på Twitter, der hun antydet at moren praktiserer svart […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: