jump to navigation

Diktatorhåndbok utgitt i Tyrkia 25.11.13

Posted by diktatornytt in Uncategorized.
Tags: , ,
trackback

Norsk karrierehåndbok skal inspirere tyrkiske diktatoraspiranter.

Tyrkisk forsideBoken Kanskje jeg kan bli diktator av diktatornyttjournalist Mikal Hem fortsetter sin seiersgang verden over. I sommer kom dette litterære mesterverket ut på dansk og denne måneden kom den tyrkiske utgaven i handelen.

Boken er gitt ut på forlaget Paloma Yayınevi, og har fått den vakre tittelen Sizde Bir Diktatör Olabilirsiniz (Du kan bli diktator).

Republikken Tyrkia har siden opprettelsen i 1922 balansert mellom demokrati og diktatur, uten å falle permanent ned på en av sidene. Med denne utgivelsen kan Tyrkia kanskje få en leder som gjør landet til et fullkomment enevelde.

Kanskje jeg kan bli diktator gir aspirerende despoter en innføring i hvordan man skal komme til makten, og ikke minst hvordan man bør oppføre seg når man har nådd toppen. Du får innblikk i alt fra autoritær interiørdesign og diktatormote til despotenes hemningsløse sexliv. Ikke minst inneholder boken praktiske råd om hvordan du kan jukse ved valg eller tømme statskassa for penger, alt basert på erfaringene til de største despoter i moderne tid.

Om du skulle foretrekke å lese boken på et annet språk, er utgaver på svensk, tysk, ungarsk, slovakisk og serbisk like rundt hjørnet.

Kommentarer»

1. Ultima_Thule - 02.12.13

Den klassiske diktatorhabitten er nypresset uniform, en rad medaljer på brystet og pilotbriller. Dette antrekket benyttes ofte i kombinasjon med en velfrisert bart.

Jeg lurer da på hvorfor ikke klassiske diktatorer engasjerer seg i Movember-kampanjen.

Er det kanskje fordi enkelte onde tunger vil ha det til at Movember er rasistisk, og diktatorer vil derfor ikke bli assosiert med kampanjen og få navnet sitt besudlet?

diktatornytt - 02.12.13

Diktatornytt setter naturligvis pris på en velfrisert diktatorbart. Men til tross for myten om at diktatorer har oftere bart enn resdten av den mannlige befolkningen, viser nyere forskning at dette slett ikke er tilfelle: http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/12/03/forskere-knuser-myten-om-diktatorens-bart

Det er ikke umulig at vi likevel vil skrive en analyse av diktatorbarter, ettersom mange av historiens mest innflytelsrike despoter har hatt imponerende leppehår.

2. Diktatorguide solgt til USA | Diktatornytt - 15.07.14

[…] kan bli diktator av diktatornyttjournalist Mikal Hem har kommet ut på en rekke språk, blant annet tyrkisk, tysk og ungarsk, og forlag i flere andre land har kjøpt rettighetene til å gi den ut. Utgaver […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: