jump to navigation

Diktatorsønn er koranmester 10.12.13

Posted by diktatornytt in Kadyrov.
Tags: , , ,
trackback

Ramzan Kadyrovs sønn er den yngste i Russland som kan koranen utenat.

Kadyrovs sønn

Diktatorer er som regel intelligente mennesker, og da er det naturlig at barne deres også er ganske smarte. Derfor er det ikke overraskende at Adam Kadyrov, den yngste sønnen til Tsjetsjenias president Ramzan Kadyrov er blitt en hafiz, en som kan koranen utenat.

Dermed er seks år gamle Adam den yngste hafizen i Russland. President Kadyrov offentliggjorde den glade nyheten på Instagram, der han skriver:

«Assalamu Alaikum! God dag, kjære venner! På denne dag ble vi møtt av gode nyheter, som jeg vil dele med dere. Takket være Den aller høyestes velvilje ble den minste av barnebarna til vår første president, helten av Russland Akhmat-Khadzji Kadyrov, Adam Kadyrov ferdig med å lære seg den hellige koran utenat, og ble hafiz. For ham var dette ingen enkel oppgave, siden han ennå ikke har lært å lese og skrive russisk.  Men Adam klarte det, og for dette vil jeg takke hans lærere. Ifølge våre lærde alimer, er Adam den yngste hafizen ikke bare i vår republikk, men i hele Russland.  Jeg vil også takke og hilse hele vår familie med denne lykksalige begivenheten! I løpet av få dager kommer også Eli til å glede oss med å ha blitt Khafiz, han har bare litt igjen på å oppnå dette.  I dag er jeg stolt og lykkelig, og blir aldri trett av å takke Den aller høyeste for hans velvilje og miskunn, som aldri forlater vårt hjem!»

Khadizhat kan koranen.

Khadizhat kan koranen.

Kadyrov forteller at sønnen var i Mecca for et år siden, der han ba til Allah i den hellige Kaaba, islams helligste bygg, om å få «den store velsignelsen å bli en hafiz». Adam er ikke den eneste i ungeflokken med god hukommelse. I november offentliggjorde den tsjetsjenske regjeringen at Kadyrovs yngste datter Khadizhat var blitt hafiz.

 

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: