jump to navigation

Diktatordatter vil skremme skolebarn med invalide «monstre» 12.12.13

Posted by diktatornytt in Nazarbajev.
Tags: , ,
trackback

Besøk hos invalide barn er mer effektivt enn seksualundervisning, mener Dariga Nasarbajeva.

Dariga NasarbajevaI Kasakhstan foregår det for tiden en debatt om seksualundervisning skal innføres som fag i skolen. Dette har Dariga Nasarbajeva, datteren til president Nursultan Nasarbajev, engasjert seg i, og hun mener seksualundervisning for barn er en dårlig idé.

«Hva kan man si til barna hver dag i tre år om dette temaet?  Det forstår jeg ikke,» sa hun på en pressekonferanse nylig.

Diktatordatteren har et bedre forslag: ta med skolebarna på barnehjem og vis dem hva slags misfostre de vil få, om de skulle finne på å ha sex.

«Jeg mener at det er nødvendig fra tid til annen å ta med barn på ekskursjon til barnehjem, til internatene for invalide barn, for at de skal se at slik er resultatet av et ugjennomtenkt, for tidlig startet kjønnsliv. Og disse barna – monstre, invalide – kan de se på.  Dette virker sterkere enn titalls timer brukt på samtaler og undervisning.  Skjønner dere hva jeg snakker om?» sa Nasarbajeva.

Det er god diktatortradisjon å være mot seksualopplæring. Romanias diktator Nicolae Ceausescu forbød seksualundervisning, men han hadde andre motiver en Nasarbajeva. Ceausescu ville øke folketallet i Romania. Derfor innførte han forbud mot prevensjon og gjorde bøker om reproduksjon til statshemmeligheter, som bare var tilgjengelig for leger og medisinstudenter.

«Et foster er samfunnets eiendom. Den som ikke vil ha barn, er en foræder, som bryter loven om nasjonal kontunuitet,» skal han ha sagt.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: