jump to navigation

Mariah Carey spilte for diktator 20.12.13

Posted by diktatornytt in Uncategorized.
Tags: , , ,
trackback

Popstjernen fikk en million dollar for å spille for Angolas president.

mmm

Mariah Carey sammen med José Eduardo dos Santos, kona Ana og datteren Isabel.

Som de fleste andre mennesker, er despoter glade i musikk. Men det hektiske diktatorlivet gjør at de ofte ikke har tid til å komme seg på konserter. Dessuten er slike arrangementer fulle av vanlige folk, og er som regel ganske slitsomme å være sammen med.

Julenissen Mariah synger for president dos Santos og Angolas Røde Kors.

Julenissen Mariah synger for president dos Santos og Angolas Røde Kors.

Løsningen er å leie artistert til å holde privatkonserter. En rekke kjendiser holder intimopptredener for diktatorer for en million eller to. En av dem er den amerikanske sangerinnen Mariah Carey. I 2008 holdt hun en konsert for Libyas avdøde diktator Muammar Gaddafi, og nylig opptrådte hun for en annen autoritær leder.

15. desember opptrådte Carey i den Angolas hovedstad Luanda for tidligere diktator og nåværende semidiktator Josè Eduardo dos Santos. Sangerinnen tok seg også tid til å bli fotografert sammen med president dos Santos, kona Ana og datteren Isabel.

«Jeg er glad for å være her i dette rommet, og det er en ære å dele denne forestillingen med Angolas president,» skal Carey ha sagt under konserten.

Showet var annonsert som en veldedighetsgalla til inntektet for Angolas Røde Kors, og var sponset av mobiltelefonselskapet Unitel, som tilfeldigvis er deleid av presidentens datter Isabel, og som er Afrikas rikeste kvinne. Den godhjertede diktatordatteren er også leder for Angolas Røde Kors, som skal ha fått inn 65 000 dollar på arrangementet.

En vinn-vinnsituasjon for Mariah Carey, Røde Kors og president dos Santos, med andre ord.

Reklamer

Kommentarer»

1. Kjendiser feiret nyttårsaften med diktator | Diktatornytt - 02.01.14

[…] må sies å være litt av en diktatorgroupie. Nylig holdt hun en konsert for Angolas president José Eduardo dos Santos, og i 2008 opptrådt hun for Libyas avdøde diktator Muammar […]

2. Erkykah Badu sang for kong Mswati | Diktatornytt - 30.04.14

[…] er et tegn på diktatorenes popularitet at de stadig får besøk av kjendiser. For noen måneder sang Mariah Carey for Angolas president Josè Eduardo dos Santos. Carey dukket også opp på nyttårsfesten til sultanen av Brunei, sammen med blant andre Jerry […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: