jump to navigation

Diktator fikk gigantkake 04.01.14

Posted by diktatornytt in Aliyev.
trackback

52 meter lang kake bakt til ære for Ilham Alijev.

Mens de fleste i Norge feiret Jesu fødselsdag, markerte Diktatornyttredaksjonen en annen viktig bursdag: 24. desember fylte Aserbajdsjans president Ilham Alijev 52 år.

Alijevs undersåtter gjorde som vanlig sitt beste for å hylle den store statslederen. Innbyggerne i byen Sumgayit bakte en kake på 52 meter, en meter for hvert år Alijev har beæret nasjonen med sin tilstedeværelse.

Kaken veide nesten tolv tonn, og det gikk med over to tonn mel, 25 000 egg, to tonn sukker og 300 kilo nøtter til deigen. Aserbajdsjanske medier understreker at Alijev pleier å feire bursdagen sin relativt beskjedent.

Dessverre ble ikke kaken ferdig til presidentens fødselsdag, men ble servert 30. desember. Bakingen ble organisert av guvernøren i Sumgayit Eldar Azimov, som startet tradisjonen med å bake kjempebursdagskake til presidenten for flere år siden.

24. desember ble det også lansert et prosjekt som skal plante 52 000 trær i løpet av de neste månedene.

Årets mann

Magasincover VIOAS 3I desember var Alijev så heldig at to magasiner dedikerte utgaver til ham. Det aserbajdsjanske magasinet Personality hyller diktatoren i en spesialtutgave som ble lansert i Baku i romjula.

«Ilham Alijev er et fenomen. Det er første gang vi dedikerer en utgave av magasinet til en person på bakgrunn av en våken og sterk personlighet som viser det moderne Aserbajdsjan,» sa sjefredaktør i Personality Yuri Beletsky under lanseringen.

Alijev er også på forsiden av den nyeste utgaven av magasinet VIOAS (Voice of the Indian and Arabian Sea), som har en lang artikkel om presidenten og en om Aserbajdsjans bidrag til internasjonal rett. At magasinet kårer diktatoren til «årets mann» i 2013, understreker Alijevs internasjonale innflytelse.

DIktatornytt gratulerer.

 

Reklamer

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: