jump to navigation

Gud gjør som kong Mswati 13.01.14

Posted by diktatornytt in Kong Mswati.
Tags: , , , ,
trackback

Kongen av Swaziland viser hvordan Gud vil at verden skal regjeres.

Guds utvalgte.

Guds utvalgte.

Det er en kjent sak at kong Mswati III av Swaziland styrer etter Guds vilje. I september i fjor fikk kongen en åpenbaring, der Gud beskrev en helt nye måte å regjere på. Den allmektige ga også det nye styresettet et navn: monarkisk demokrati.

Nå viser det seg at det er denne styreformen Gud selv benytter seg av. Det fortalte Swazilands justisminister Sibusiso Shongwe under et besøk på en høyskole for fengselsansatte i Matsapha 10. januar

«Det er Guds ønske å se at Swazilands befolkning elsker monarkiet. Det er fordi Gud selv opererer på en kongelig måte,» fortalte justisministeren da han snakket med fengselsansatte under besøket.

Gud ønsker også at resten av verdens kal følge Swazilands eksempel.

«Årsaken til at Gud har et bedre øye til Swaziland, er at vi er en plattform, som viser hvordan Gud vil at verden skal styres,» sa  Shongwe.

Han fortalte også at de som jobber i fengsler må være født på ny for å behandle kriminelle, og ba dem huske på at det er demonisk å bryte loven.

Guds fjernkontroll

Kong Mswati har også tidligere blitt kontaktet av Gud. I 2011 snakket Gud til ham gjennom en fjernkontroll før kongen skulle holde gudstjeneste for en gruppe evangeliske kristne.

«Kongen prekte til oss. Han var fylt med Guds lys da han fortalte oss at Gud hadde gitt ham et tegn mens han gjorde seg klar til å møte oss. Han fortalte at fjernkontrollen til TVen falt ned på gulvet, uten at noen hadde vært borti den, og da skjønte han at det var slik Gud komuniserte med ham,» fortalte pastor Jonas Dlamini til The Times of Swaziland i oktober 2011.

Diktatornytt forventer at Erna Solberg følger utviklingen nøye.

 

Reklamer

Kommentarer»

1. Syndig å kritisere diktatoren | Diktatornytt - 01.10.14

[…] Det er ikke sjelden at Gud utpeker diktatorer som sine stedfortredere på jorda. Zimbabwes president Robert Mugabe er blant despotene som er utpekt av Gud til å styre, mens Swazilands eneveldige konge Mswati III regjerer sitt land etter samme modell som Gud regjerer i Himmelen. […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: