jump to navigation

90 år gammel eksdiktator tatt i utroskap 19.02.14

Posted by diktatornytt in Uncategorized.
Tags: , , ,
trackback

Den tidligere polske statsministeren Wojciech Jaruzelski skal ha hatt affære med sin 40 år yngre pleier.

Jaruzelskis utroskap blir ikke mindre imponerende av at han, i tillegg til alderen, har slitt med dårlig helse de siste årene.

Jaruzelskis utroskap blir ikke mindre imponerende av at han, i tillegg til alderen, har slitt med dårlig helse de siste årene.

Det finnes mange eksempler på at diktatorer er mer virile enn andre mennesker. Italias sterke mann Benito Mussolin hadde sex med nye kvinner hver dag. Kong Mswati III av Swaziland har 13 koner, men tar seg likevel tid til å tilfredsstille et par okser en gang i året.

Nå viser den tidligere polske statslederen Wojciech Jaruzelski at for diktatorer er alder ingen hindring. Eksdiktatorens kone Barbara sier at hun har tatt 90-åringen på fersken sammen med pleieren sin.

Pleieren, som er i femtiårene, skal ha blitt oppdaget i en avslørende stilling under et laken i Jaruzelskis seng. Fru Jaruzelska sier at hun vurderer å ta ut skilsmisse.

«Jeg har fylt ut alle nødvendige papirer sammen med min advokat. Hvis mannen min ikke kvitter seg med den kvinnen, vil jeg be om skilsmisse,» har hun uttalt.

General Jaruzelski styrte Polen fra 1981 til 1990, først som statsminister, deretter som statsrådsformann og president. Pleieren, som bare omtales som Dorota W. i polske medier, har jobbet for eksdiktatoren i fem år.

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: